Egyéb programok

Gyárlátogatás a kecskeméti HILTI-nél!

Az 1989-ben alapított, immáron 30 éves, Hilti Szerszám Kft, a vésőgyártással indította el a gyár útját. 1997-től kezdtük a fúrók gyártását és mindemellett a fejlesztéssel is elkezdtünk foglalkozni, így született a Martin Hilti Innovációs díjat nyert poligon véső 2004-ben.

Az HDA biztonsági nehézhorgony és HDB pormentes fúró termékek megjelenésével szintén bővült a termékpalettánk. A HDA gyártásfolyamata megszerezte a nukleár minőségbiztosítási tanúsítványokat (NQA), amellyel beszállítói partnerré váltunk atomerőművek számára. Ezt követően a gyémánt technológia áttelepítésével egy új termelés indult meg a gyémánt vágótárcsával és a koronafúróval.

A 3000 féle termék gyártása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a mérnöki munkára és a terméktesztelésre, a gyár mérnökei nemzetközi projektekben, illetve termékfejlesztésekben vesznek részt és a Teszt épület bővítésével 2017-ben még inkább hangsúlyt kapott a Hilti termékeinek és gépeinek tesztelése.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy az általunk gyártott termékek állandó magas minőséget képviselnek így biztosítva a vevői megelégedettséget és lojalitást a Hilti termékek iránt, valamint arra, hogy a termelés mellett a magyar mérnökök szellemi munkáját, kreativitását és lelkesedését felhasználva egyre jobb és kimagaslóbb termékeket gyártunk és fejlesztünk a Hilti számára.

Próbálja ki a Tudás Hexagonját!

Magyarország egyik legnagyobb építőipari holdingja, a KÉSZ Csoport innovatív, formabontó installációja a Tudás Hexagonja, amely nem csak külsőleg különleges, de belsőleg is egy olyan kreatív térről beszélhetünk, ahol mindenki megmutathatja a tehetségét, tesztelheti tudását és bemutathatja kreativitását.

Egy világ, melyet csak VR-szemüveggel láthat: fedezze fel saját kvalitásait, és találkozzon magával a Tudással április 25-26-án az IDEA konferencián!

Nézzen be a színfalak mögé az Ipari Innovációs Túrán!

Kíváncsi rá, hogyan válik egy technológiai ötlet piacképes beruházássá? Vagy hogyan készülnek Magyarország legszebb acélszerkezetei? A páratlan túra keretein belül idén is meglátogathatják a konferencia résztvevői az IQ Ipari Innovációs Központot, valamint a KÉSZ acélszerkezet-gyárát. Mérnököknek szinte kötelező!