Mr. Josep Fabra

Mr. Josep Fabra
üzletfejlesztési menedzser, VSL (Switzerland) Ltd.

Josep Fabra a Katalán Műszaki Egyetemen (UPC) szerzett építőmérnöki diplomát 2012-ben. Tanulmányai során egy évet töltött a londoni University College-on és a zürichi Szövetségi Műszaki Egyetemen (Eidgenössische Technische Hochschule, ETH). 2014-ben pénzügyi diplomát szerzett a London School of Economics-on.

2015 óta dolgozik üzletfejlesztési munkatársként a VSL International nehézteher-emelési részlegén, ahol az építőipari és ipari ágazatokon belüli növekedési lehetőségek megtalálásáért felelős.

  • Az előadás témája: Innovatív leengedési megoldások épületekhez

A meglévő infrastruktúra zsúfoltsága, a környezeti szempontok, valamint az egyéb szabályozási korlátok ösztönzőleg hatnak az innovatív építési módszerek fejlesztésére a városi környezetekben lévő infrastrukturális projekteknél.

Ez az esettanulmány egy innovatív módszert mutat be, amelyet két meglévő épületnél is használtunk a talajhoz viszonyított szintjük kiigazításához. A módszer, a berendezések és az ellenőrző intézkedések részletesen bemutatásra kerülnek, akárcsak a sikeres végrehajtáshoz tekintetbe veendő nélkülözhetetlen elemek és főbb tényezők.