Kiállítók

A több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát: a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fő munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.

Magyarországon ismert építőipari márkái:

Isover - Hőszigetelő, akusztikai és tűzálló szigetelések.

Rigips - Gipszkarton és rendszerei, gipsz alapú glettek és vakolatok, kazettás és akusztikus álmennyezetek, speciális tűzvédelmi és hűtő-fűtő rendszerek.

Saint-Gobain Glass - a legnagyobb üveggyártó Európában és világelső a bevonatos üveg előállításban. Termékeikkel készült a HillSide, a Promenade Gardens, a Budapest One és a Nordic Light irodaház.

Weber - Homlokzati és hidegburkolási rendszerek, műszaki habarcs megoldások.

Az idén 70 éves OTP Bank immár nemcsak Magyarország, de a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb pénzintézete. Az OTP Bank a 2000-es években megkezdett nemzetközi terjeszkedésnek köszönhetően magas színvonalon, modern banki megoldásokkal jelenleg több mint 18,5 millió ügyfél igényeit szolgálja ki.

Az OTP Bank múltját, jelentét és jövőbeni szerepét egyszerre jellemzi a folyamatos fejlődés és a stabilitás. A stabilitás alapja a rendkívüli tőkeerő és kiszámítható fejlődés. A fejlődés alapja pedig az, hogy az OTP évtizedek óta élen jár az innovációban és digitalizációban.

A PPG a világ vezető bevonat gyártó vállalata. A lopakodó repülőgépek speciális bevonatától a Margit híd acélszerkezetein át  a Mercedes autók festéséig számos területre szállít egyedi iparági megoldásokat. A céget 1883-ban alapították, központja Pittsburgh-ben található és világszerte közel 70 országban van jelen.

Hazánkban a PPG több üzletágban is képviselteti magát: ipari gyártók használják speciális festékeinket és bevonatainkat, illetve a legnagyobb hazai autógyárak is a PPG festékeivel és egyedi technológiájával - a PPG Trilak Kft munkatársainak szakmai vezetésével - festik az itthon gyártott autókat.

A PPG Trilak Kft. 2008-tól tartozik a PPG cégcsoporthoz. Több, mint 100 éves hagyományainkra, erős, megbízható márkáinkra és multinacionális hátterünkre építve piacvezetőek vagyunk a magyar és nemzetközi festékpiacon.

A Festék Centrum Kft 25 év festékipari tapasztalattal forgalmaz az építő, gépipar és lakossági felhasználók részére különféle bevonatokat, három telephelyünkön (Egerben, Füzesabonyban, Tiszafüreden) és országszerte.
A PPG Trilak Kft kiemelt partnereként forgalmazzuk korróziógátló, tűzvédelmi és ipari padló rendszereit. Igény esetén rendelkezésre állunk szaktanácsadással, bevonatrendszerek tervezésével és festési problémák komplex megoldási javaslatával.

Egri központunkban színkeverő gépeken állítjuk elő a vevői igényeknek legmegfelelőbb egy és kétkomponensű bevonatokat, illetve megtalálhatók az építés során szükséges egyéb anyagok.

A Sberbank Magyarország Zrt. teljes körű banki szolgáltatást nyújt lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon (a Magyarországi Volksbank Zrt. jogutódjaként 2013. november 1. napjától Sberbank Magyarország Zrt. néven).

Bankunk fő részvényese a bécsi központú Sberbank Europe AG, amely az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre. 

A Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.

A Market Építő Zrt. az építőipari szektor vezető magasépítő vállalata. Hat leányvállalatával együtt, a mintegy ezer főt alkalmazó, nemzetközileg is elismert cégcsoport mára egyet jelent a professzionalizmussal, a minőséggel és a megbízhatósággal.

A fővállalkozó és generálkivitelező profilú nagyvállalat legfőbb értéke az ember, ami az ügyfélelégedettség egyik záloga is egyben. 

A magas szakmai színvonalat garantálják a környezettudatos, valamint a design&build szemléletmód menti innovációk megvalósítása, ezentúl kiemelten fontos a munkavédelem, hogy az együttműködés egyben nyugalmat, pontosságot és biztonságot is jelentsen a Megrendelők számára.

22 év alatt eddig nyolcszáznál is több Megrendelő választotta a cégcsoportot építkezéseik levezénylésére.

Az egyik legnagyobb forgalmú és kapacitású építőipari vállalat évente átlagosan 35-40, többségében versenypiaci beruházást valósít meg, amelynek nagyobb részét ipari, logisztikai létesítmények, irodaházak, közintézmények és szállodák, valamint kereskedelmi célú ingatlanok és sportlétesítmények teszik ki. Így olyan referenciákat tudhat magáénak, mint például a Hotel Clark, Telekom Székház, a Groupama Aréna vagy az idén átadásra kerülő Párisi Udvar és Hillside Offices.

A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata, a magyar vasbeton előregyártás meghatározó szereplője. Társaságunk a szerkezet- és gyártmánytervezéstől a gyártáson és szállításon át a komplett szerkezetépítési munkák kivitelezéséig teljes megoldást nyújt a piaci igényeknek megfelelően. Széles termékskálánk, a rendelkezésre álló kapacitásunk és csapatunk felkészültsége lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan rövid határidővel teljesítsük az egyedi igényeket is. Közel hatvan éves piaci jelenlétünk és tapasztalatunk biztosít megfelelő hátteret és garanciát, hogy elnyerjük leendő partnereink bizalmát.

A Hiltinél szenvedélyünk egy elkötelezett ügyfélkör kialakítása és szebb jövő építése. Célunk, hogy partnereink minél gyorsabban, hatékonyabban és biztonságosabban tudjanak dolgozni az építőipari tervezés és kivitelezés során.

A Hiltinél kiemelkedő technológiákkal, saját fejlesztésű szoftverekkel és szolgáltatásokkal dolgozunk, ami fellendíti a professzionális építőipart. Globális vállalatként működünk, több mint 120 országban vagyunk jelen és több mint 23.000 munkavállalót foglalkoztatunk.
Ez a globális csapat napi szinten támogatja a világ minden táján épülő lenyűgöző mérnöki létesítményeket a híres japán nagysebességű vonattól kezdve a metró alagutakig, mélyen a világ legnagyobb városai alatt.

A projektek során teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk a tervezéstől kezdve, a megvalósuláson át az épület üzemeltetéséig. A tervezési és kivitelezési fázisban segítségedre vannak saját fejlesztésű, a tervezést és termékkiválasztást elősegítő, szoftvereink és kiemelkedő rendszer megoldásaink.

Egyedi igényeidnek megfelelően helyszíni vizsgálatokat, műszaki tanácsadást is végzünk az építkezés helyszínén, vagy akár az irodádban. Mindemellett oktatásokon és továbbképzéseken keresztül adjuk át sokéves tapasztalatunkat, amelyet beépíthetsz mindennapi munkádba ezzel növelve hatékonyságodat. Teljeskörű megoldás, egy helyről, a világ minden táján.

Büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évek óta kiváló termékekkel és szolgáltatásokkal járulhatunk hozzá ügyfeleink sikeréhez.

A MIÉNK Klaszter egy fejlesztési koncepció a magyar építőipari vállalkozások hazai és közép – európai régióban történő pozícionálására, piaci pozícióik erősítésére. Olyan összefogás, amely magyar vállalkozások fejlesztését és versenyképességének növelését hosszú távú stratégia mentén szervezi az alábbi irányelvek szerint:

minőségi munka megbízható teljesítés saját erőforrás (humán és eszköz) szakértelem emberi értékek innovatív gondolkodás, digitális innováció Ezek az ismérvek adják a MIÉNK Klaszter rövid és hosszú távú céljait, programját.

A ConSteel tervező szoftver komplex megoldást nyújt, a főleg acélszerkezetek tervezésével foglalkozó mérnökirodáknak. A szoftverrel megvalósítható a tervezés összes lépése: modellezés; szerkezeti analízis és szabványos méretezés; keresztmetszetek és szerkezeti csomópontok részletes vizsgálata; dokumentálás. Az analízis és tervezési eljárások során a ConSteel a legmodernebb szabványos eljárásokat alkalmazza a teljes 3D szerkezeti modellre. A ConSteel és Tekla Structures, a ConSteel és StruCad szoftverek közötti kapcsolat lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a teljes szerkezeti modellt, beleértve a szerkezeti kapcsolatokat is átvigye a szerkesztői programokban. Ennek köszönhetően jelentősen lecsökkenthetőek a szerkesztés időigénye és hibalehetőségei. A fejlesztést nagyban segíti, hogy a fejlesztők napi kapcsolatban állnak gyakorló tervezőkkel, akik folyamatosan használták a fejlődő programot és ötleteikkel, kéréseikkel maguk is részt vesznek a fejlesztésben. A fejlesztésben alkalmazott objektum-orientált technológia számos területen hozott jelentős előrelépést.

KÉSZ Group, KÉSZ ET
A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja. Sikeres nemzetközi terjeszkedése, piaci függetlensége és ágazatformáló szerepe kiemeli a hazai versenytársak köréből.

Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari és gazdasági szolgáltatási igényekre, nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacokon is. A tervezéstől, a kivitelezésen át, az üzemeltetésen keresztül minden olyan kapcsolódó feladatot elvégez a cégcsoport, melyre a jelen és a jövő piaci megrendelőjének szüksége van.

A KÉSZ Csoport tudja. A KÉSZ Csoport megcsinálja. A KÉSZ egyedülállóan széles szolgáltatási portfóliójának és erőforrásainak köszönhetően nem csak állítja, hogy képes rá… Tényleg véghez viszi! KÉSZ. „A tudásra építünk”

Ez a tudás a KÉSZ Csoport legfontosabb mozgatórugója és kohéziós ereje.

A KÉSZ Csoport két fő divíziója a KÉSZ Engineering & Technologies (KÉSZ ET), mely a vállalatcsoport teljes építőipari tevékenységét magában foglalja, valamint a KÉSZ Business Solutions (KÉSZ BS). Utóbbi tömöríti mindazon gazdasági szolgáltatásokat, melyek egyrészről a cégcsoport működését támogatják, másrészről a cégcsoporttól függetlenül kínálnak ingatlanüzemeltetési, üzletviteli és kereskedelmi szolgáltatásokat.

Az IQ Ipari Innovációs Központ egy olyan nyílt, szellemi és technológiai műhely, amelyet a régió innovációs tevékenységének elősegítése érdekében uniós forrás segítségével hoznak (hozunk) létre. A központ egy olyan szellemi- és innovációs műhely (techshop és technológiai tér), amely egy ötlet megszületésétől, egészen a piacra vitelig képes támogatni az innovációs beruházásokat.