Kiállítók

A Hiltinél szenvedélyünk egy elkötelezett ügyfélkör kialakítása és szebb jövő építése. Célunk, hogy partnereink minél gyorsabban, hatékonyabban és biztonságosabban tudjanak dolgozni az építőipari tervezés és kivitelezés során.

A Hiltinél kiemelkedő technológiákkal, saját fejlesztésű szoftverekkel és szolgáltatásokkal dolgozunk, ami fellendíti a professzionális építőipart. Globális vállalatként működünk, több mint 120 országban vagyunk jelen és több mint 23.000 munkavállalót foglalkoztatunk.
Ez a globális csapat napi szinten támogatja a világ minden táján épülő lenyűgöző mérnöki létesítményeket a híres japán nagysebességű vonattól kezdve a metró alagutakig, mélyen a világ legnagyobb városai alatt.

A projektek során teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk a tervezéstől kezdve, a megvalósuláson át az épület üzemeltetéséig. A tervezési és kivitelezési fázisban segítségedre vannak saját fejlesztésű, a tervezést és termékkiválasztást elősegítő, szoftvereink és kiemelkedő rendszer megoldásaink.

Egyedi igényeidnek megfelelően helyszíni vizsgálatokat, műszaki tanácsadást is végzünk az építkezés helyszínén, vagy akár az irodádban. Mindemellett oktatásokon és továbbképzéseken keresztül adjuk át sokéves tapasztalatunkat, amelyet beépíthetsz mindennapi munkádba ezzel növelve hatékonyságodat. Teljeskörű megoldás, egy helyről, a világ minden táján.

Büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évek óta kiváló termékekkel és szolgáltatásokkal járulhatunk hozzá ügyfeleink sikeréhez.

A MIÉNK Klaszter egy fejlesztési koncepció a magyar építőipari vállalkozások hazai és közép – európai régióban történő pozícionálására, piaci pozícióik erősítésére. Olyan összefogás, amely magyar vállalkozások fejlesztését és versenyképességének növelését hosszú távú stratégia mentén szervezi az alábbi irányelvek szerint:

minőségi munka megbízható teljesítés saját erőforrás (humán és eszköz) szakértelem emberi értékek innovatív gondolkodás, digitális innováció Ezek az ismérvek adják a MIÉNK Klaszter rövid és hosszú távú céljait, programját.

A ConSteel tervező szoftver komplex megoldást nyújt, a főleg acélszerkezetek tervezésével foglalkozó mérnökirodáknak. A szoftverrel megvalósítható a tervezés összes lépése: modellezés; szerkezeti analízis és szabványos méretezés; keresztmetszetek és szerkezeti csomópontok részletes vizsgálata; dokumentálás. Az analízis és tervezési eljárások során a ConSteel a legmodernebb szabványos eljárásokat alkalmazza a teljes 3D szerkezeti modellre. A ConSteel és Tekla Structures, a ConSteel és StruCad szoftverek közötti kapcsolat lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a teljes szerkezeti modellt, beleértve a szerkezeti kapcsolatokat is átvigye a szerkesztői programokban. Ennek köszönhetően jelentősen lecsökkenthetőek a szerkesztés időigénye és hibalehetőségei. A fejlesztést nagyban segíti, hogy a fejlesztők napi kapcsolatban állnak gyakorló tervezőkkel, akik folyamatosan használták a fejlődő programot és ötleteikkel, kéréseikkel maguk is részt vesznek a fejlesztésben. A fejlesztésben alkalmazott objektum-orientált technológia számos területen hozott jelentős előrelépést.

KÉSZ Group, KÉSZ ET
A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja. Sikeres nemzetközi terjeszkedése, piaci függetlensége és ágazatformáló szerepe kiemeli a hazai versenytársak köréből.

Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari és gazdasági szolgáltatási igényekre, nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacokon is. A tervezéstől, a kivitelezésen át, az üzemeltetésen keresztül minden olyan kapcsolódó feladatot elvégez a cégcsoport, melyre a jelen és a jövő piaci megrendelőjének szüksége van.

A KÉSZ Csoport tudja. A KÉSZ Csoport megcsinálja. A KÉSZ egyedülállóan széles szolgáltatási portfóliójának és erőforrásainak köszönhetően nem csak állítja, hogy képes rá… Tényleg véghez viszi! KÉSZ. „A tudásra építünk”

Ez a tudás a KÉSZ Csoport legfontosabb mozgatórugója és kohéziós ereje.

A KÉSZ Csoport két fő divíziója a KÉSZ Engineering & Technologies (KÉSZ ET), mely a vállalatcsoport teljes építőipari tevékenységét magában foglalja, valamint a KÉSZ Business Solutions (KÉSZ BS). Utóbbi tömöríti mindazon gazdasági szolgáltatásokat, melyek egyrészről a cégcsoport működését támogatják, másrészről a cégcsoporttól függetlenül kínálnak ingatlanüzemeltetési, üzletviteli és kereskedelmi szolgáltatásokat.

Az IQ Ipari Innovációs Központ egy olyan nyílt, szellemi és technológiai műhely, amelyet a régió innovációs tevékenységének elősegítése érdekében uniós forrás segítségével hoznak (hozunk) létre. A központ egy olyan szellemi- és innovációs műhely (techshop és technológiai tér), amely egy ötlet megszületésétől, egészen a piacra vitelig képes támogatni az innovációs beruházásokat.