Partnerek

KÉSZ Group, KÉSZ ET
A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja. Sikeres nemzetközi terjeszkedése, piaci függetlensége és ágazatformáló szerepe kiemeli a hazai versenytársak köréből.

Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari és gazdasági szolgáltatási igényekre, nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacokon is. A tervezéstől, a kivitelezésen át, az üzemeltetésen keresztül minden olyan kapcsolódó feladatot elvégez a cégcsoport, melyre a jelen és a jövő piaci megrendelőjének szüksége van.

A KÉSZ Csoport tudja. A KÉSZ Csoport megcsinálja. A KÉSZ egyedülállóan széles szolgáltatási portfóliójának és erőforrásainak köszönhetően nem csak állítja, hogy képes rá… Tényleg véghez viszi! KÉSZ. „A tudásra építünk”

Ez a tudás a KÉSZ Csoport legfontosabb mozgatórugója és kohéziós ereje.

A KÉSZ Csoport két fő divíziója a KÉSZ Engineering & Technologies (KÉSZ ET), mely a vállalatcsoport teljes építőipari tevékenységét magában foglalja, valamint a KÉSZ Business Solutions (KÉSZ BS). Utóbbi tömöríti mindazon gazdasági szolgáltatásokat, melyek egyrészről a cégcsoport működését támogatják, másrészről a cégcsoporttól függetlenül kínálnak ingatlanüzemeltetési, üzletviteli és kereskedelmi szolgáltatásokat.

10 éve az építőipar és a Megbízóink szolgálatában!

2009. óta vagyunk jelen a hazai szerkezettervezői piacon. Pohl Ákos, a KÉSZ egykori tervezési igazgatója azzal indította útnak a céget, hogy a hazai szerkezettervezés meghatározó, szakmaiságban és innovációban élen járó szereplőjévé váljon. Zöld mezőről indulva, a stratégiánk következetes végrehajtásával jutottunk a hazai élmezőnybe. 

A legkülönfélébb és legkülönlegesebb szerkezetekkel dolgozunk (acél, vasbeton, előregyártott beton, fa, ...). Szeretjük a szakmai kihívásokat, hiszen ezek emelnek bennünket a mesterségünk csúcsára.

Az indulástól elkötelezett képviselői, művelői vagyunk a modern 3D és BIM tervezési technológiáknak. Valljuk, hogy a minőségi tervezői szolgáltatás, minden együttműködő partner számára jelentős pluszt nyújt, úgy a társtervezők, a kivitelezők, az üzemeltetők, mint végső soron a tulajdonos részére. 

A szakma kiválóságaival dolgozunk együtt belföldön és külföldön egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy munkáink a világ több mint 20 országában valósultak meg:  sportlétesítmények, közösségi épületek, szálloda-iroda komplexumok, ipari nagycsarnokok és egyéb ipari létesítmények. 

Facebook: https://www.facebook.com/ceoskft
Instragram: https://www.instagram.com/ceoskft/?hl=hu
LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/ceos-ltd./about/ 

Napjainkra a technológiai vívmányai új és összetett követelményeket támasztottak a gyorsan változó épített környezet és az azt létrehozó mérnöki tervezéssel szemben. Egy modern építmény gazdaságos, fenntartható, a társadalom mindenkori igényeihez rugalmasan alakítható és a környezetére gyakorolt káros hatása minimális. Az ARC-S Group-ot azért hoztuk létre, hogy az elvártnál színvonalasabb mérnöki megoldásokat biztosítsunk olyan ügyfelek és partnerek számára, akik maguk is átlagon felüli célokkal vágnak bele egy-egy épület vagy építmény megvalósításába. Munkáink kidolgozásában ezért a legfejlettebb számítástechnikai és analitikai eszközöket, szabványokat és protokollokat alkalmazzuk. Fejlesztéseinkkel, konstruktív megoldásainkkal és a változatos ismeretek és tapasztalatok integrációjával terveink korszerűbbé tételét tűzzük ki célul. Az ARC-S Group-nál hisszük, hogy ügyfeleink mellett a társadalom és a holnap embere felé is felelősséggel tartozunk munkáinkért, ezért keressük a ma kérdéseire a holnap technológiájában a választ.

https://www.linkedin.com/company/arc-s-group/
https://www.facebook.com/arcsengineeringdesign
https://www.instagram.com/arcsgroup/

A Ventor Tűzvédelmi Kft. 25 sikeres éve a magyar tűzvédelmi piacon igazolja, hogy az építőipar szereplői közül a legtöbben a piacon elérhető legalacsonyabb árnál magasabbra értékelik a minőségi szolgáltatásokat.

Minőségi szolgáltatásaink mellett fontosnak tartjuk, hogy a magyar piacon is sikerre vigyük azokat az új technológiákat és megoldásokat, amelyek már bizonyítottak a fejlettségben előttünk járó piacokon. Mi vezettük be Magyarországon a vízködös oltástechnológiát, munkatársaink aktív részt vállaltak a korszerű mérnöki módszerek elterjesztésében és a hő- és füst szimulációk alkalmazásában. Ügyfeleink számára jelentős eredményeket hoz generál tűzvédelmi tervezői, kivitelezői és karbantartói tevékenységünk.

Az elmúlt negyedszázad alatt a külső körülmények változásaitól függetlenül mindig sikerült hiteles és megbízható, azaz biztonságos szolgáltatást nyújtanunk. Ezt tekintjük ügyfeleink számára a legfontosabb, a magunk számára pedig a legértékesebb eredménynek.

Generál tervezőirodaként számunkra a legfontosabb érték az elkötelezett, felelősségteljes munkavállalóink szakmai tudása. Mindenkori célunk, hogy a tervezési folyamat során ügyfeleink igényeinek megfelelő, gyors, megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Jövőképünket felelősségtudattal bíró és motivált közösségünkre építjük. Célunk, hogy tudásunk és szakértelmünk széleskörű, rugalmas felhasználásával, valamint innovációs tevékenységünkkel felelősen fejlesszük, jobbá tegyük környezetünket.

Versenyképességünk megőrzése, vevőink elégedettségének növelése és működésünk dinamikus javítása érdekében folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, kollégáinkat pedig képezzük, minek köszönhetően szakmailag felkészült, képzett csapattal állunk rendelkezésére.

A cég mérnöki szolgáltatási profilja - minőségbiztosítás, munkabiztonság és környezetvédelem területen - az építési beruházások építtetőinek jogszabályokban meghatározottaknál magasabb szintű elvárásainak komplex mérnöki támogatása, melyet tapasztalt és szakképzett munkatársakkal és minősített alvállalkozókkal biztosítunk.

Cégünk vállalja adott építési beruházások speciális követelményrendszerének kidolgozását, meghatározását és  folyamatos felügyelet általi egységes betartatását valamennyi kivitelező vállalkozóra és alapanyaggyártóra.

A PROVIM Kft. fő profilja a generál elektromos kivitelezés., ahol Kollégáink szakértelme és szakmai tapasztalata tesz minket alkalmassá arra, hogy megbízóinkat a legoptimálisabb megoldásokkal szolgáljuk ki, egyedi igényeikhez igazodva.

Célunk, hogy megrendelőink egy olyan stabil, tőkeerős, szakértő csapattal dolgozzanak, aki munkáit nemzetközi minőségben, határidőre teljesíti.

A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata, a magyar vasbeton előregyártás meghatározó szereplője. Társaságunk a szerkezet- és gyártmánytervezéstől a gyártáson és szállításon át a komplett szerkezetépítési munkák kivitelezéséig teljes megoldást nyújt a piaci igényeknek megfelelően. Széles termékskálánk, a rendelkezésre álló kapacitásunk és csapatunk felkészültsége lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan rövid határidővel teljesítsük az egyedi igényeket is. Közel 60 éves piaci jelenlétünk és tapasztalatunk biztosít megfelelő hátteret és garanciát, hogy elnyerjük leendő partnereink bizalmát.

A FERROBETON Zrt. az ír központú CRH csoport tagjaként, annak dél-kelet európai régiójának vezetőjeként működik hét telephelyen: Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában. A CRH 34 országban működik, mintegy 90.000 főt alkalmazva. Ez a biztos háttér és regionális termelőkapacitásunk kiaknázható előnyöket jelent partnereink számára.