IDEA Conference 2020 program

Az IDEA 2020 konferencián ismét különösen izgalmas és aktuális témákat járunk körül:

Külön szekciót szentelünk a tűzvédelem kérdéskörének: számos nemzetközi példát felvonultatva kiemelten foglalkozunk nem csak az épületek, azon belül is a toronyházak, de a technológiák és a mélygarázsok tűzvédelmével is, bemutatva a számítógépes szimulációk nyújtotta lehetőségeket és innovációkat.

Hagyományteremtő szándékkal visszatér a homlokzati szekciónk: művészet, technológia, anyag és felület, különböző szakmák együttműködése, a tervezéstől a kivitelezés végéig – az álomtól a megvalósulásig, nem csupán számos nemzetközi jó gyakorlat és ikonikus vállalat, de hazai kiválóságok bemutatásában.

Egész napos, interaktív BIM programokkal készülünk – 360°-ban járjuk körbe a BIM alapú tervezés témakörét: nem csak előadásokkal, de workshopokon és kerekasztal beszélgetés alkalmával is; nagy szoftvergyártók szemüvegétől a tervezőkén át egészen a projektmenedzserekig.

Mindezeken túl programunkat nemzetközi hírű keynote előadók és olyan aktuális témák teszik majd kerek egésszé, mint az albániai földrengést követő mérnöki feladatok, vagy épp a jelen és a jövő különleges projektjei.

A kreditpont megszerzésének feltétele a konferencia teljes napján való részvétel.
A szervező a programváltozás jogát fenntartja.
A badge-eket viselni kell a konferencia időtartama alatt.
A konferencia teljes időtartama alatt kávé, tea, üdítő és sütemény bekészítést biztosítunk a résztvevők számára.